Vino
Categoria >
Muga Rosat

Muga Rosat

Muga Rosat
Varietats

Garnatxa 60%, Viura 30% i Ull de llebre 10%.

Sòl

Argilo-calcáraeo i al · luvial.

Elaboració Després de 12 hores de maceració, el vi fermenta durant 20/25 dies en dipòsits de fusta petits d'uns 2.000 litres a 18 º C. Després de dos mesos d'estada en dipòsits de fusta s'estabilitza per fred, es filtra i s'embotella.

Tast

A primera vista un color salmó pujat i en les seves aromes destaquen els records de pomes. A la boca, evidències d'una garnatxa complementada per la viura fins a compondre entre ambdues un bell mosaic fruiter. Es tracta d'un vi molt seriós, un rosat impactant.

Comentaris

Transport

Entrega i transport

MRW ha diseñado un servicio especialmente pensado para aquellas empresas que comercializan sus productos a través de internet.

El servicio MRW e-Commerce cuenta con la confianza de más de 10.000 cl...

+ info

Codi de Descompte Promocional

Codi promoció

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec qu...
+ info

Xarxes socials