"... El millor vi negre sud-africà que he provat mai" Robert Parker abril 2006
Anwilka Vineyard és una joint venture entre Bruno Prats, antic propietari del Château Cos-d'Estournel, Hubert de Boüard de Laforest, co-propietari de Château Angelus a Bordeaux, i Lowell Joost de Klein Constantia Estate. Situat a la regió més prestigiosa de Sud-àfrica en Helderberg (Stellenbosch), la vinya va ser comprat el 1997 i la comercialització de Anwilka no ha començat fins l'anyada 2005
Es van veremar els Cabernet sauvignon i els Shiraz al març de 2005. Només s'ha dedicat el 10% de la collita al mercat nacional, considerant que la qualitat mereixia ser comercialitzada en la seva majoria al mercat internacional a través dels negociants de Bordeus. Amb l'ajuda del respectat consultor de Stellenbosch Johan Wiese, les vinyes de Anwilka van ser replantats el 1998. 40 Ha de cabernet sauvignon, merlot i Shiraz. El talentós enòleg sud-africà Trizanne Pansegrouw ha produït 42.000 ampolles de Anwilka, amb la valuosa ajuda de l'experiència aportada per Prats i Boüard.
La filosofia dels socis és simplement no escatimar en cap despesa, quan es considera la possible qualitat final del vi. Els recursos no es gasten en edificis fastuosos sinó en la millor tecnologia i eines per a la producció d'un vi d'alta gamma.
". És curiós que comenti aquest vi, després d'haver provat més de 225 Bordeus impressionants aquesta setmana, però aquest és el millor vi negre que he provat mai de Sudáfrica.sabiendo qui el produeix ja podríem esperar que es tractés d'un vi d'alta gamma mundial.42.000 botellas.un vi excepcional "Robert Parker abril 2006
DENOMINACIÓ: Stellenbosch
CEPS: 63% Cabernet Sauvignon, 37% Syrah
CRIANÇA: 7 mesos per separat en 75% de bóta nova i 2 mesos després de la barreja.