ELABORACIÓ I CRIANÇA
La fermentació es va realitzar entre 29 º -32 º, en dipòsit d'acer inoxidable de 1500 ltrs. Amb quatre remuntats diaris. Finalitzada la fermentació alcohòlica, la maceració es va perllongar amb les pells durant 22 dies.
Un cop realitzada la fermentació malolàctica aquest vi es va allotjar en bótes de roure francès de tres boteria diferents on va romandre 16 mesos. Posteriorment i després d'un període de repòs, es va procedir al seu embotellat.
Consum: a 18 º C.
Recomanat: Rostits castellans, graellada de carn.
VISTA: Vermell picota amb rivets violacis.
NAS: Elegant amb molts matisos subtils, base fruiter amb notes d'espècies, fustes fines (cedre), torrats (cafè lleugerament torrat), minerals (carbó) i toc balsàmic.
BOCA: El vi es mostra molt ben organitzat en boca, cos mig i bona acidesa, tanins nobles, sense puntes potent en sabors, equilibrat, tacte vellutat, ampli i elegant en aromes, amb matisos fruiters i de criança ben conjuntats i fins, llarga persistència amb tocs especiats i amb una dominant fruita madura. Molt suggestiu.
Ceps: 100% Ull de llebre
Recorda que les comandes d'ampolles soltes han de ser múltiples de 3, mira condicions generals.