Vino
Categoria >
Vi negre criança xenia 2009

Vi negre criança xenia 2009


Vi negre criança xenia 2009
Tipus: Negre amb criança (14 mesos)


Vi de la terra d'Extremadura


Varietat: GRACIANO-SYRAH-Petit Verdot-TEMPRANILLO


Elaboració: Maceració en fred a 8 º C, durant 10-12 dies, sagnat del 20% del most, per augmentar la concentració de les pells, fermentació alcohòlica entre 14 i 18 º C i remuntats amb delestage per a obtenció de color.


Criança: 14 mesos en bótes noves de roure francès Allier, amb criances sobre lies.
Analítica: grau alcohòlic 14,5 acidesa total: 5/3 gr / l, pH 3,61, sucres reductors 1,9 gr / l.

L'elaboració comença amb la selecció de les millors ceps en els nostres pagaments. La verema es realitza de nit en caixes de 15 Kg Al celler es fa una segona selecció manual de raïms, desrapat i maceració pre-fermentativa en fred (5 a 7 º C de 7 a 10 dies). Fermentació alcohòlica entre 14-18 º C i 5-6 delestage diaris durant tota la fermentació. Posteriorment el vi es descuba en bótes noves de roure francès Allier de 500 litres. Durant 14 mesos està en criança sobre les pròpies lies i en continu moviment mitjançant suports rotatius.
Els tons violacis i malves denoten un toc de joventut, la intensitat cromàtica-un toc personal de serietat i característic del nostre celler.
Els principals aromes que detectem són una barreja de fruits secs, vainilla, anisats, tiramisú i moca, però també apareixen aromes a prunes negres, mores, torrefactes amb certs tons balsàmics i especiats.

Comentaris

Transport

Entrega i transport

MRW ha diseñado un servicio especialmente pensado para aquellas empresas que comercializan sus productos a través de internet.

El servicio MRW e-Commerce cuenta con la confianza de más de 10.000 cl...

+ info

Codi de Descompte Promocional

Codi promoció

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec qu...
+ info

Xarxes socials