VINIFICACIÓ
En dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 28 º C. La fermentació alcohòlica dura entre 12 i 15 dies, deixant-se posteriorment altres 10 dies de maceració amb les pells. La fermentació malolàctica es realitza en tancs d'acer inoxidable.
CRIANÇA
12 mesos en bótes de roure francès i americà més altres 12 mesos en ampolla.
ANALÍTICA
Varietat: Ull de llebre 100%
Grau alcohòlic: 13,5% vol
Acidesa total: 5,60 gr / l
Acidesa volàtil:0,55 gr / l
Intensitat colorant: 9,95
IPT: 60
PH:3,41
NOTES DE CATA
Aspecte: Intens color granat. Net, poc evolucionat.
Aroma: Potent intensitat aromàtica, notes de fruits vermells molt ben acoblats amb els aromes de bóta francesa.
Sabor: Intens, ampli, amb un postgust llarg i durador. Molt equilibrat i rodó.