El Brut Rosé Vintage de Louis Roederer, cèlebre pel seu color lleugerament salmonat, il · lustra meravellosament la devoció de la Maison als mètodes habitualment ja en desús, per les cures i paciència que requereixen. Es produeix per maceració pel · licular, que consisteix a deixar macerar raïm de Pinot Noir moltes hores a la premsa per extreure el seu afruitat i bell color rosa salmó. Per això són necessàries raïms molt concentrades i aromàtiques, que provenen de les vinyes més antigues de Cumières en les grans anyades. El 30% de la seva composició és Chardonnay i la resta el completa el venerable i robust Pinot Noir de Cumières. Capes de dolç perfum afruitat i un atac vinós ple d'elegància i finor.Aquesta fusió d'estil tan característic madura entre quatre i cinc anys sobre el seu propi sediment i descansa encara sis mesos addicionals després del "degollament".
Ceps:
70% Pinot Noir
30% Chardonnay
75 cl. 12%