Guia Peñin (2008) - 91 punts (vi excel · lent)
Vinificació:
En dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura de 27 º C. Fermentació alcohòlica en 15 dies, més altres 15 dies de maceració. Fermentació malolàctica en destinació de roure francès.
Criança:
Dotze mesos en bóta de roure francès nova, 3 mesos en destinació de roure francès i 12 mesos en ampolla.
Analítica:
Varietat Tempranillo 100%.
Grau alcohòlic 13,8% vol.
Acidesa total 5,60 gr / l.
Acidesa volàtil 0,56 g / l.
Intensitat colorant 13,20.
IPT 71.
PH 3,65.
Notes de tast: Aspecte: És un vi vermell picota intens, amb rivets violão CEO. Capa molt alta.
Aroma: Elegant en nas, complex, equilibrat, de bona intensitat. Notes de mores i nabius, suaument especial ciat, torrats fins i agradables de bona fusta francesa.
Boca: Potent i carnós a la vegada que sedós i saborós. Es nota l'estructura tànnica. Sortida potent i final molt llarg.
Presentació:
Ampolla Borgonya pesant.
Estoig 3 ampolles en sentit vertical amb separadors.
Sèrie limitada de 42.000 ampolles