Vino
Categoria >
MONCAÍNO

MONCAÍNO

MONCAÍNO
Tipicitat i procedència perquè prové de les estribaciones del Moncayo, on es troben les nostres longeves i sàvies Garnatxes. Elegància, concentració i estructura en idèntica proporció perquè són les bases que volem reflectir en aquest vi (*).

(*) Moncaíno: al · lusiu o pertanyent al Moncayo

Vinya Els pissarrosos d'escassa fertilitat, ubicats a una altitud per sobre dels 650 metres. Tant l'edat de la vinya (60-70 anys), com la seva orientació i la densitat de plantació afavoreixen que les nostres raïms tinguin un comportament esplèndid.

VINIFICACIÓ: Maceració prefermentativa en fred. La fermentació alcohòlica la desenvolupa en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura de 30 º C i, posteriorment, el vi roman en contacte amb les pells en maceració post fermentativa durant 30 dies. Finalment, realitzada la fermentació malolàctica, el vi passa a bótes de roure francès i americà durant 7 mesos.

NOTA DE TAST: A la vista presenta un bonic color picota violaci de bona capa. El seu nas, de bona intensitat, és molt expressiva ja que conjuga notes de fruites vermelles i negres amb lleugers matisos florals, torrats i minerals. En boca és ampli, vigorós i estructurat, amb una bona acidesa que prolonga el seu recorregut. Un vi amb el mesurat equilibri entre fruita i bóta.

CELLER: Vinyes de Mancuso, S.L.
DENOMINACIÓ: Vi de la Terra Valdejalón (Saragossa)
VARIETATS: 100% Garnatxa
SERVEI: 16 º C

Comentaris

Transport

Entrega i transport

MRW ha diseñado un servicio especialmente pensado para aquellas empresas que comercializan sus productos a través de internet.

El servicio MRW e-Commerce cuenta con la confianza de más de 10.000 cl...

+ info

Codi de Descompte Promocional

Codi promoció

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec qu...
+ info

Xarxes socials